Translate

dimecres, 8 d’agost del 2012

Paraules pels esquitxaires!

Una manera d’entendre les coses és el servei als altres... Se que les motivacions personals de cada un per passar l’estiu amb la canalla son diverses...
Colònies i casals, son un temps privilegiat per l’educació però és una oportunitat quan fem d’aquest una oportunitat pels que menys oportunitats tindran el dia de dema.

No us puc dir, si dema podrem frenar aquest espiral d’injustícia estructural que genera la nostra societat emmarcada per les desigualtats que generen els que més tenen. Per cada ric és condemna a milers de persones a la pobresa.

Tampoc se dir-vos si dema l’Omar, el Lluis, la Maria o el Oscar, tindran les oportunitats per esdevenir persones felices. Però el que se i estic convençut que aquest estiu, han agut 263 somriures plens d’il·lusions i somnis, perquè senzillament uns joves com vosaltres heu estat disposats a donar totes les energies per donar diversió, valors, educació, estimació i afecte.

I el ara mateix em serveix per felicitar-vos de la feina feta!

Els adults pensen sempre en el futur, en canvi els infants només pensem en l’ara mateix. Ara son feliços recordant las vivències, les amistats, aquell monitor/a que ha esdevingut un referent!

Mai sabran el nom del home més ric del món, ni la capital d’un exòtic país però mai oblidaran el vostre!

Si avui, aquest nens i nenes, adolescents han conegut el que és ser estimats, si han après que la diferencia és una riquesa i els heu calat, potser un dia aquest avui esdevindrà una espurna d’aire renovat per aquest món ple de coses absurdes i que no serveixen per res.

De vosaltres els voluntaris/es i els treballadors/es, em quedo amb la vostra voluntat de sumar i esforçar-vos per fer de la vostra feina una vocació i un temps per fer transformació social.

De debò que admiro la tasca feta per cada un i una de vosaltres sense cap excepció i segurament moltes de les decisions que assumeixo no son prou per reconèixer el que feu.

El que heu fet per aquest petits és admirable, espero que el record del seu somriure us continuí engrescant a fer la vostra tasca a l’esquitx o allà on us porti la vida.

Moltes gràcies i bon estiu.